ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Η δημιουργία ηλεκτρονικής τάξης προσφέρει όσα ακριβώς και μία παραδοσιακή αίθουσα.
 • Έχει αποδειχθεί ότι η σύγχρονη τηλεκπαίδευση διαθέτει πλούσιο αριθμό εργαλείων που το την καθιστούν ισάξια των παραδοσιακών εκπαιδευτικών χώρων και κατά συνέπεια οικεία για τους μαθητές.
 • Μαθητές και εκπαιδευτικοί επικοινωνούν προφορικά και γραπτά, κρατούν σημειώσεις, γράφουν στον πίνακα, λύνουν και διορθώνουν ασκήσεις, παρακολουθούν βίντεο σαν να βρίσκονται σε μια σχολική ή φροντιστηριακή τάξη μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας.
 • Δίνεται η δυνατότητα να μαγνητοσκοπηθεί το μάθημα, ώστε ο μαθητής να μπορεί να ξαναδεί το μάθημα, όποτε ο ίδιος το επιθυμεί.
 • Master Real Skills Αποστολή μας και στόχος μας είναι να παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους μας όλα τα απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες προκειμένου να αποκτήσουν ευχέρεια στη ξένη γλώσσα και να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Είναι η μαθησιακή διαδικασία κατά την οποία η διδασκαλία πραγματοποιείται διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο. Όλοι οι συμμετέχοντες επικοινωνούν ζωντανά μέσω υπολογιστή και με τη χρήση διαδικτύου.

Έχει αποδειχθεί ότι η σύγχρονη τηλεκπαίδευση διαθέτει πλούσιο αριθμό εργαλείων που το καθιστούν ισάξιο των παραδοσιακών εκπαιδευτικών χώρων και κατά συνέπεια οικείο για τους μαθητές.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί επικοινωνούν προφορικά και γραπτά, κρατούν σημειώσεις, γράφουν στον πίνακα, λύνουν και διορθώνουν ασκήσεις, παρακολουθούν βίντεο σαν να βρίσκονται σε μια σχολική ή φροντιστηριακή τάξη μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Μέσω της ψηφιακής τάξης οι μαθητές μπορούν να:

 • βλέπουν και να ακούν συγχρονισμένα όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (μαθητές- καθηγητή)
 • χρησιμοποιούν έναν ειδικά σχεδιασμένο διαδραστικό πίνακα στον οποίο γίνεται η ανάρτηση των σημειώσεων και των βιβλίων, επεξεργασία των σημειώσεων, προβολή βίντεο ή ηχητικών αρχείων, ενώ τόσο ο διδάσκων όσο και ο μαθητής μπορεί, όποτε αυτό απαιτείται, να γράφει στον πίνακα με τη χρήση μιας ψηφιακής γραφίδας, εφόσον αυτή είναι διαθέσιμη ή άλλων μέσω που προσφέρει η πλατφόρμα και ο υπολογιστής.
 • Δίνεται η δυνατότητα να μαγνητοσκοποιθεί το μάθημα, ώστε ο μαθητής να μπορεί να ξαναδεί το μάθημα, όποτε ο ίδιος το επιθυμεί.
 • Τα βιβλία, οι επιπλέον σημειώσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης χρησιμοποιούνται από καθηγητή και μαθητή στην έντυπη μορφή τους. Συγχρόνως, όμως, μεταφορτώνονται και στην διαδραστική εκπαιδευτική πλατφόρμα τ μας και είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η επεξεργασία όλων των κειμένων και φυσικά η χρήση ασπροπίνακα.
 • Παρέχεται η υπηρεσία μεταφόρτωσης άρθρων, ασκήσεων ή βίντεο από το διαδίκτυο την ώρα του μαθήματος ως επιπλέον βοηθητικό υλικό.
 • Master Real Skills
 • Πρόσβαση στην εκπαίδευση για όλους. Αποστολή μας και στόχος μας είναι να παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους μας όλα τα απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες προκειμένου να αποκτήσουν ευχέρεια στη ξένη γλώσσα και να γίνουν ανταγωνιστικοί.
 • Ευέλικτο εκπαιδευτικό μοντέλο, εξατομικευμένη και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση μετατρέπουν την μάθηση σε αναπόσπαστο μέρος της ζωής.
 • Online μαθήματα ξένης γλώσσας που πραγματικά έχουν αποτελέσματα γιατί θα μιλήσετε πολύ γρήγορα, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στη χρήση της ξένης γλώσσας και άμεση ευχέρεια στο γραπτό και προφορικό λόγο.
 • Μέσα από τα μαθήματα, διαπιστώνετε πώς κάθε μία από τις δεξιότητες της ξένης γλώσσας εξελίσσεται με τον χρόνο, και με κίνητρο τη προσωπική σας εξέλιξη συνεχίζετε να μαθαίνετε.
 • Ξεκινήστε με ένα δωρεάν μάθημα και λαμβάνετε αξιόλογες εκπτώσεις καθώς συνεχίζετε τα μαθήματα μαζί μας για να σας ανταμείψουμε καθώς μαθαίνετε.

Χρειάζεται καλή και γρήγορη σύνδεση στο Ίντερνετ, ένας υπολογιστής/laptop. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και tablet ή κινητό, όμως ίσως, λόγω της μικρής οθόνης που διαθέτουν, να μην έχετε την ίδια απόδοση. Χρειάζεστε επίσης μικρόφωνο. Τα ακουστικά είναι προαιρετικά.

Η καταβολή των διδάκτρων γίνεται σε λογαριασμό τραπέζης στο τέλος κάθε μήνα και σας αποστέλλετε η απόδειξη.

Ναι, παρόλο που τα μαθήματα είναι online χρειάζεσαι βιβλία όπως ακριβώς και σε μία παραδοσιακή τάξη. Τα βιβλία συνοδεύονται από διαδραστικό υλικό και δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις τις ασκήσεις σου online, διευκολύνοντας την αυτοδιόρθωση και την επανάληψη καθώς μπορείς να τις κάνεις όσες φορές θες.

Μετά την εγγραφή σου σε ένα από τα τμήματα της LingueAcademy, σου αποστέλλονται με mail οι τίτλοι των βιβλίων που θα σου χρειαστούν.

Μπορείς να συνδέεσαι μέσω της ιστοσελίδας της Lingueacademy, χρησιμοποιώντας τον κωδικό που θα σου δίνουμε για να μπαίνεις στα Online μαθήματα. Εναλλακτικά, θα σου στέλνουμε μήνυμα στο mail σου με τον κωδικό σου για να εισέρχεσαι στην πλατφόρμα κάθε φορά που έχεις μάθημα.

Ναι, μπορείς να το κανονίσεις εύκολα! Αρκεί να είστε στο ίδιο επίπεδο!

Αν το μάθημα είναι ατομικό/ιδιαίτερο, ναι, μπορεί να ακυρωθεί 24 ώρες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα. Μπορείς να το προγραμματίσεις πάλι, μιλώντας με τον καθηγητή σου. Τα ομαδικά μαθήματα, όμως, δεν ακυρώνονται.

Για τα online μαθήματα, χρειάζεσαι καλό και γρήγορο ίντερνετ. Όμως, σε περίπτωση που το ίντερνετ «πέσει», το μάθημα αναπληρώνεται. Ακόμα κι αν αυτό συμβεί στα τελευταία 10 λεπτά της διδακτικής ώρας, θα φροντίσουμε ώστε αυτά να αναπληρωθούν.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;