ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Online Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα.

Η Αλίκη Γκάνου διδάσκει Αγγλικά και Ιταλικά για περισσότερα από εικοσιπέντε (25) χρόνια. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο).

Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια στο Μητρώο του ΟΑΕΔ για τα προγράμματά του καθώς και πιστοποιημένη εκπαιδευτής Ενηλίκων στο Μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία όλων των επιπέδων της κάθε γλώσσας, αφού έχει εργασθεί ως καθηγήτρια σε μεγάλες εκπαιδευτικές μονάδες του Ιδιωτικού Τομέα, σε Δημόσια Σχολεία, στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Επιπλέον έχει διατελέσει TUTOR και ακαδημαϊκή υπεύθυνος ομίλου φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, καθώς και εξετάστρια προφορικού λόγου στις εξετάσεις γλωσσομάθειας του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

Κάθε τμήμα μία πρόκληση.
Κάθε μαθητής ένας ανεξερεύνητος κόσμος.
Κάθε χρονιά μία δέσμευση για το καλύτερο, το περισσότερο.

Γεια σας!

Ονομάζομαι Αλίκη Γκάνου και είμαι η καθηγήτρια σας! Διδάσκω Αγγλικά και Ιταλικά. Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Μεταπτυχιακό μου είναι στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στις Ανθρωπιστικές Σπουδές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδευτής Ενηλίκων στο Μητρώο του ΕΟΠΠΕΠ, καθώς και πιστοποιημένη καθηγήτρια από τον ΟΑΕΔ, με κωδικό ΛΑΕΚ, απαραίτητη προϋπόθεση για τα προγράμματα ΟΑΕΔ.

Η συνεχής επιμόρφωση και η παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικά με τη διδασκαλία, τις μαθησιακές δυσκολίες, τη μεθοδολογία, τη προετοιμασία για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας, την πρόκληση της online διδασκαλίας αποδείχθηκαν πολύτιμοι σύμμαχοι.

Έχω εργασθεί ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια, ως TUTOR και ακαδημαϊκή υπεύθυνος (Πρόγραμμα σπουδών, Διαχείριση εκπαιδευτικού υλικού, Διοίκηση και αξιολόγηση καθηγητών) σε όμιλο φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών Ενηλίκων στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Έχω υπάρξει εξετάστρια προφορικού λόγου στις εξετάσεις γλωσσομάθειας του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας. Τέλος, έχω εργασθεί ως αναπληρώτρια σε δημόσιο σχολείο (γυμνάσιο). Έχω διδάξει σε τμήματα αρχαρίων, σε προετοιμασία εξετάσεων γλωσσομάθειας, σε τμήματα προετοιμασίας Πανελληνίων Εξετάσεων για τα ξενόγλωσσα τμήματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων, σε τμήματα προετοιμασίας για σπουδές στο εξωτερικό.

Κάθε τμήμα μία πρόκληση. Κάθε μαθητής ένας ανεξερεύνητος κόσμος. Κάθε χρονιά μία δέσμευση για το καλύτερο, το περισσότερο – ένα ταξίδι στη γλώσσα που δε σταματά!

Το ταξίδι έγινε online, η τάξη μου ψηφιακή, ο πίνακάς μου διαδικτυακός, το υλικό μου εμπλουτίστηκε με ψηφιακά μέσα. Σας περιμένω να ξεκινήσουμε! Ελάτε να μιλήσουμε Αγγλικά! Ελάτε να μιλήσουμε Ιταλικά!

Με εκτίμηση,

Αλίκη